Flowetry, waar spoken word en ritmische klanken samenkomen voor een onvergetelijke avond in de Doelen Studio, gehost door niemand minder dan Be Romy! Of je nu een doorgewinterde woordkunstenaar bent, een poëzieliefhebber of gewoon op zoek bent naar creativiteit en vermaak, onze avond belooft een unieke ervaring te worden!

 

Ervaar de kracht van gesproken woord, gebracht door nieuwe en ervaren artiesten. Open mic plekken zijn beschikbaar voor degenen die zelf de microfoon willen pakken. Voor reserveringen, check onze Instagram-pagina @Flowetry.spokenword.

Maar dat is nog niet alles - geniet van een exclusieve muziekact en onze vaste huisband, allemaal onder de charmante leiding van Be Romy. Toegang is gratis! Bij Flowetry geloven we in kunst als verbindende factor en delen deze ervaring graag met een breed publiek.

Nodig je vrienden uit en beleef samen een avond vol woorden, emoties en ritmische expressie in de unieke setting van de Doelen Studio, met Be Romy als jouw host with the most. Volg ons op sociale media voor updates. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze heerlijke avond waar Flowetry bruist van creatieve vibes!