Charlois Flows, het maandelijkse evenement georganiseerd door Productiehuis Flow en Kunst en Vliegfabriek. Elke 3e zaterdag van de maand transformeert Theater Zuidplein in een bruisend centrum van kunst en cultuur, waar spoken word, zang en rap samenkomen. 

 

Over Charlois Flows

Charlois Flows, in samenwerking met Productiehuis Flow en Kunst en Vliegfabriek, opent de deuren voor een gratis culturele belevenis. Onze middag is gewijd aan de kracht van gesproken woord, melodieën en ritmes, en we nodigen jong en oud uit om samen te komen en te genieten van de talenten van Charlois. 

 

Gratis Tickets voor Iedereen

Charlois Flows gelooft in toegankelijkheid en gemeenschapszin. Daarom zijn de tickets voor onze maandelijkse evenementen helemaal gratis! Kom met vrienden, familie of alleen, en laat je onderdompelen in de creatieve stroming van Charlois zonder kosten. 

 

Talent Aanmeldingen via DM

Ben jij een spoken word-artiest, zanger of rapper die zijn talent wil delen? Meld je aan via DM op onze social media kanalen! Charlois Flows verwelkomt lokale en opkomende talenten om het podium te betreden en deel uit te maken van de unieke artistieke ervaring. 

 

Voor een Middag vol Verbinding

Charlois Flows is meer dan alleen een evenement; het is een kans om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en de creatieve energie van Charlois te voelen. Ontdek nieuwe talenten, maak vrienden en ervaar de kracht van kunst die gemeenschappen verbindt. 

 

Doe Mee en Ervaar de Flow

Of je nu een performer bent die zijn vaardigheden wil tonen, een liefhebber van kunst en cultuur, of gewoon op zoek bent naar een inspirerende middag – Charlois Flows nodigt je uit om deel te nemen aan de creatieve stroming. 

 

Kom en Ervaar Charlois Flows

Mis het niet! Elke 3e zaterdag van de maand komt Charlois tot leven in Theater Zuidplein. Haal je gratis ticket, neem plaats en laat je meeslepen door de rijke mix van spoken word, zang en rap die de ziel van Charlois belichaamt. Join the flow!