#YASSLINES


#Yasslines is werkzaam als Woordkunstenares ( Spoken Word ) en (beginnend) theater maakster en speelster, teksten met voice-overs worden ook daar #Yasslines gedaan. Hiernaast vind zij het super tof om gesprekken aan te gaan dus is zij ook te boeken als interviewster en host. 

 

Teksten schrijven doet zij sinds , Tjah eigenlijk weet zij niet eens beter maar sinds 2016 mag zij dit delen met jou en heeft zij dit bij vele prachtige podias en theaters mogen doen. Sinds 2019 is zij bezig met het maken en spelen van/in theater shows.  #Yasslines heeft  inmiddels 1 première gehad en die voorstelling al een aantal keer mogen spelen. Namelijk P.T.S.S (Positief Toekomst Starters Syndroom)

 

 

P.T.S.S. word meestal als een negatieve en ondraaglijke aandoening gezien en daar wilt zij iets aan veranderen!

Met deze voorstelling wilt zij iedereen een kijkje geven in het hoofd van iemand die leeft met P.T.S.S., maar ook het belang van verwerken en het positief denken. 

 

 

Tijdens deze show neemt ze de mensen mee in de herstellende reis van #Yasslines die ooit gediagnostiseerd is met P.T.S.S. (Post Traumatisch Stress Stoornis)

Toen #Yasslines zelf nog niet over haar ervaringen durfde te praten, las ze vooral veel boeken en keek ze naar films/docus met gelijk gerelateerde onderwerpen om te weten hoe zij er boven op zijn gekomen en om deze dingen ook toe te passen.

#Yasslines wilt graag hetzelfde (kunnen) doen voor anderen. 

Met haar ervaringen en Careline haar kunst van regisseren hebben zij dit waar kunnen maken. 

 

Tijdens deze show geeft zij je mee hoe je het negatieve kunt omzetten in het positieve en hoe je je verleden verwerkt terwijl je in het heden bent en aan je toekomst denkt. 

Zij hebben deze show gemaakt om het stigma rond om Mental Health issues te veranderen en zij die er onder lijden op een andere wijze te bereiken. 

Waar schaamte heerst rondom dit thema willen wij openheid creëren want een ieder verdient het om te groeien.

 

Ook heeft #Yasslines een eigen talkshow genaamd ‘’Shared With #Yasslines’’. Shared gaat over inspiratie delen want, in deze tijden is inspiratie keihard nodig. In Shared with #Yasslines gaat zij het gesprek aan gaan met  bekende en (iets) minder bekende Nederlands om met hen de diepte in te gaan. Wie is hij/zij , waar komt hij/zij vandaan en hoe is hij/zij gekomen waar hij/zij nu is. Ook krijg jij de kans om je brandende vraag aan hem/haar te stellen! Laten we verbinden en inspireren.

 

Je zou kunnen zeggen dat zij van vele markt thuis is en dit alles smaakt zeer zeker naar meer dus houd #Yasslines vooral in de gaten want meer is wat komen zal.


VOORSTELLINGEN


SHARED

#Yasslines heeft een eigen talkshow genaamd ‘’Shared With #Yasslines’’. Shared gaat over inspiratie delen, want in deze tijden is inspiratie keihard nodig. In Shared with #Yasslines gaat zij het gesprek aan met bekende en (iets) minder bekende Nederlanders om met hen de diepte in te gaan. Wie zijn zij, waar komen ze vandaan en hoe zijn ze daar gekomen. Tijdens deze talkshow krijg jij als publiek ook de taak om deze persoon vragen te stellen, laten we verbinden en inspireren.


P.T.S.S.

 

P.T.S.S. wordt meestal als een negatieve en ondraaglijke aandoening gezien en daar wilt zij iets aan veranderen! Met deze voorstelling wilt zij iedereen een kijkje geven in het hoofd van iemand die leeft met P.T.S.S., maar ook het belang van verwerken en het positief denken. 

 

Tijdens deze show neemt ze de mensen mee in de herstellende reis van #Yasslines die ooit gediagnosticeerd is met P.T.S.S. (Post Traumatisch Stress Stoornis). Toen #Yasslines zelf nog niet over haar ervaringen durfde te praten, las ze vooral veel boeken en keek ze naar films/documentaires met gelijk gerelateerde onderwerpen om te weten hoe zij er boven op zijn gekomen en om deze dingen ook toe te passen. #Yasslines wilt graag hetzelfde (kunnen) doen voor anderen.  Met haar ervaringen en Careline haar kunst van regisseren hebben zij dit waar kunnen maken. 

 

 

Tijdens deze show geeft zij je mee hoe je het negatieve kunt omzetten in het positieve en hoe je je verleden verwerkt terwijl je in het heden bent en aan je toekomst denkt.  Zij hebben deze show gemaakt om het stigma rondom mental health issues te veranderen en zij die er onder lijden op een andere wijze te bereiken. Waar schaamte heerst rondom dit thema willen wij openheid creëren want een ieder verdient het om te groeien.