GIELZZZ


Gielzzz, geboren en getogen in Rotterdam, staat bekend om zijn hilarische en ongepolijste vorm van comedy. Zijn vermogen om situaties op een unieke manier te schetsen heeft hem de titel van 'underground king of comedy' opgeleverd. Zijn reis begon op het internet, waar hij verhalen deelde die al snel de aandacht trokken van een groeiend publiek.

Na zijn succesvolle debuutshow 'Alles is veranderd', maakte Gielzzz zijn intrede in de theaters. Zijn scherpe en actuele grappen raakten een gevoelige snaar bij het publiek, waardoor hij al snel bekendheid verwierf als een komediant om in de gaten te houden. Zijn debuut toonde aan dat hij klaar was om grote zalen uit te verkopen, en zijn publiek hunkerde naar meer.

Gehoor gevend aan de wens van zijn fans, keert Gielzzz terug naar het podium met zijn nieuwe show, getiteld 'GEEN GENADE #NOMERCY', die op 21 november zal worden gelanceerd. Zoals de titel al doet vermoeden, belooft deze show niets dan genadeloze humor. Niets of niemand is veilig voor zijn scherpe tong en hilarische observaties.

In deze persoonlijke voorstelling krijgt het publiek de kans om Gielzzz nog beter te leren kennen. Met zijn kenmerkende vlijmscherpe grappen en komische typetjes zal hij Annabel op 21 november transformeren tot een 'NOSAFETYZONE', waarin alles mogelijk is en niemand gespaard zal worden.

Gielzzz bewijst keer op keer dat hij een meester is in het vermaken van zijn publiek, en zijn nieuwe show belooft een avond vol lachen en entertainment te worden die nog lang zal worden herinnerd.