Flow Unplugged 

‘Flow Unplugged’ is de muzikale singer-songwriter avond van Productiehuis FLOW. FLOW Unplugged is een laagdrempelig podium voor Rotterdamse muzikale talenten. Deze talenten hebben allemaal een verhaal en kunnen en willen anderen daarmee inspireren. Unplugged is met een intieme huiskamersetting dé plek waar artiesten zich kwetsbaar aan het publiek laten zien. Menig artiest wordt gedreven door zowel positieve als negatieve ervaringen. Het publiek herkent zich hierin en krijgt het gevoel er niet alleen voor te staan; ze raken geïnspireerd. Flow Unplugged is rauw, puur en eerlijk. 

 

Het publiek krijgt een exclusieve kijk in de ziel van de artiest. Gedurende de avond ontstaat interactie tussen de artiest en het publiek. In een akoestische setting met minimale elektrische versterking brengt de artiest zijn/haar (nieuwe) werk ten gehore. 

De afgelopen jaren heeft FLOW voor Unplugged met Rotterdams toptalent en gevestigde namen gewerkt. Naast Sabrina Starke en Joni Jules stonden Lloyd de Meza, Willemijn Boer, Zoë Livay, Quesswho, Zefanio, Jayh & Brace al op het podium. De talenten in de programmering van Unplugged melden zich enerzijds zelf bij FLOW, maar anderzijds wordt er ook actief aan scouting gedaan.