RUWHEL


Zijn naam is Ruwhel Emers.

 

Hij is een entertainer die zich bezig houdt met alle vormen van muziek presentatie.

Met zijn broeders Martijn en Ivan heeft hij het talentenplatform Levels opgericht en hiermee hebben zij van muziek een sport gemaakt.

 

Als artiest is hij een jongeman die zijn verhaal kwijt wilt en als organisator wilt hij een podium bieden waar een ander dat kan. Hij is geboren op het mooie eiland Bonaire en zal vanaf 2022 keihard zijn best doen om de culturele sector op Bonaire ook een boost te geven als het gaat om talenten programmering.

 

Op dit moment werkt hij hard aan zijn album 'Rotterdam Blues'. hij wordt in dit proces ondersteund door die ouwe YMP en Bigjay. Zij begeleiden hem beiden al een aantal jaar en steunen hem als twee grote broers.

 

Productiehuis FLOW is voor hem een verlengstuk van al zijn dromen. Zij maken productioneel van alles mogelijk en helpen hem met het uitwerken en realiseren van zijn dromen. Hij is zelf heel koppig, maar heeft het geluk dat hij wel naar ze luistert. Dit heeft hem naar eigen zeggen veel fouten bespaard en ervoor gezorgd dat hij een nieuwe generatie talenten via Levels ook kan ondersteunen met hun dromen.

 

Hij hoopt met zijn allen te kunnen bouwen aan een cultureel divers Rotterdam. Laten wij de rugzakken veranderen in positieve bagage en elkaar lessen leren die het makkelijker maken voor onze kinderen!

VOORSTELLINGEN


RUWHEL & DE BIGI BLUES BAND

Ruwhel heeft er op zaterdag 26 februari een feestje van gemaakt in New Grounds. Tijdens deze avond laat hij onder andere nummers van zijn albums ‘Rotterdam Blues’ en 'Zondes van een kind' horen. Dit keer volledig onder begeleiding van De Bigi Blues Band. 


ROTTERDAM BLUES

Ruwhel heeft er op zaterdag 12 februari de volgende stap gezet met zijn project. Tijdens deze avond laat hij onder andere nummers van zijn album ‘Rotterdam Blues’ horen. Dus, alle voetjes van de vloer: we gaan dansen!

 


ROTTERDAM BLUES