CODES

Cultural Governance Code 

Productiehuis Flow onderschrijft de Cultural Goverance Code omdat de organisatie zich bewust is van het belang van goed bestuur en toezicht.De afgelopen vijf jaar is gebouwd naar een organisatie waarbij een gedegen Raad van Toezicht op integere wijze toezicht houdt op de activiteiten van het Productiehuis. Daarnaast zijn documenten als een jaarrekening en jaarverslag op de website van het Productiehuis te vinden aangezien deze openbaar moeten zijn. 

 

Fair Practice Code 

Productiehuis FLOW onderschrijft de Fair Practice Code binnen de culturele sector omdat het productiehuis zich bewust is van het feit dat onderbetaling binnen de sector elkaar in stand houdt wanneer niet iedereen de Fair Practice Code onderschrijft. 

 

Uit de quickscan is gebleken dat FLOW al in de goede richting zit. De komende periode wordt gebruikt om alle speerpunten uit de code volledig binnen de werkwijze van het productiehuis te integreren.

 

Code Culturele Diversiteit 

Binnen Productiehuis Flow wordt niet tot nauwelijks gesproken over culturele diversiteit. Niet omdat we er geen waarde aan hechten, maar omdat culturele diversiteit ons DNA is. Het is een vanzelfsprekendheid. Productiehuis FLOW produceert voorstellingen voor een cultureel divers publiek en begeleidt makers met een cultureel diverse achtergrond. Productiehuis FLOW doet dit met medewerkers met een cultureel diverse achtergrond én partners die hoge waarde hechten aan culturele diversiteit.