OMARA LUA


Omara Lua is een 24-jarige singer/songwriter uit Capelle aan den IJssel, die streeft om met haar muziek het gesprek te openen om eerlijk te spreken over liefde. Liefde is teder, puur en transformatief. Liefde zorgt voor zelfreflectie door ons mee te nemen naar de diepste delen van onszelf. Het schudt ons door elkaar, brengt ons in situaties die wij nu ‘toxic’ noemen, en transformeert ons vervolgens met een immense helende kracht, door ons aan te sporen onszelf moeilijke vragen te stellen over waarom we überhaupt naar liefde zoeken buiten onszelf.

 

Door soulvolle jazz muziek richt Omara Lua zich niet alleen op de situaties, zo ongezond/ gezond als die mogen zijn, waar onze zoektocht naar liefde ons naartoe brengt, maar focust zij zich vooral op de tekortkomingen die men ertoe drijft om op zoek te gaan naar liefde buiten henzelf om vervolgens een mogelijkheid tot heling te bieden.

 

Momenteel is Omara Lua te zien tijdens haar One Woman Show: Femme Façade. Een Femme Façade is een vrouw die leeft in de schaduw van de bekende Femme Fatale, een dominante, onweerstaanbare vrouw, die zich onbezonnen beweegt in de wereld van de liefde. Ze zorgt ervoor dat mensen voor haar vallen, zonder dat zij zelf ook maar iets van ‘feelings catcht’.

 

De Femme Façade daarentegen, probeert in haar voetstappen te treden, maar dit gaat haar echter niet goed af. Door het ontkennen van haar kwetsbaarheid, komt zij zichzelf herhaaldelijk tegen in de meest bittere romantische situaties. Zal ze toegeven aan haar ware zelf, of de schijn blijven ophouden? Kom het te weten tijdens de show van Omara Lua.

 

FEMME FACADE 2.0

 Laat je meenemen in het verhaal van de Femme Façade, een vrouw die leeft in de schaduw van de Femme Fatale, een dominante, onweerstaanbare vrouw, die zich onbezonnen beweegt in de wereld van de liefde. Deze fatale vrouw zorgt ervoor dat mensen voor haar vallen, zonder dat zij zelf ook maar iets van ‘feelings catcht’. De Femme Façade daarentegen, probeert in haar voetstappen te treden, maar dit gaat haar echter niet goed af. Door het ontkennen van haar kwetsbaarheid, komt zij zichzelf herhaaldelijk tegen in de meest bittere romantische situaties. Zal ze toegeven aan haar ware zelf, of de schijn blijven ophouden? Kom het te weten tijdens de One Woman Show van Omara Lua.

 


FLOWTIME

FLOWTIME! Is het showcase festival van Productiehuis Flow. Twee keer per jaar krijgen jonge, talentvolle makers de kans een showcase van 30 – 60 minuten te ontwikkelen en te tonen aan het publiek. Het doel is om jonge kunstenaars op het gebied van spoken word, theater, muziek, film & crossovers in de etalage te zetten zodat ze gezien worden op een groter podium. Tijdens eerdere edities van FLOWTIME! is gebleken dat het publiek warm loopt om jong talent te supporten. Vaak herkennen zij zichzelf in de makers en dat schept een band.


FLOWTIMEcontact:

Pleinweg 226D / 228A

3083 EX Rotterdam

info@productiehuisflow.nl

010 842 59 99

Volg Ons: